tarief

De kosten van taxatie, advies, research en uitwerking rapport beginnen bij 121 euro per uur (inclusief BTW), met een minimum van 1 uur op locatie. Daarnaast reken ik de tijd benodigd voor research en -eventueel- uitwerking rapport.

Voor rapportages opgesteld op basis van RICS Red Book / IVS standaarden – taxatie van kunst en antiek op basis van deze standaarden bevindt zich in Nederland nog in de ontwikkelfase – geldt een afwijkend tarief. Neem contact op voor meer informatie.

De tijd die nodig is voor een taxatie, hangt onder meer af van de opdracht, de hoeveelheid te taxeren voorwerpen, en de kwaliteit van de voorwerpen. Neem s.v.p. contact op voor meer informatie.

Wanneer er sprake is van werkzaamheden buiten Amsterdam (maar binnen Nederland) breng ik een reistijdvergoeding van 65 euro per uur inclusief BTW in rekening. Voor werkzaamheden buiten Nederland geldt een aangepast tarief.

Voor projecten kan een aangepaste tariefstelling afgesproken worden. Neem contact op voor het vragen van een offerte of voor meer informatie.

copyright patricia jansma juli 2018]

rics registered valuer logo quality insured chartered surveyor art and antiques

logo tmv taxateur kunst en antiek veilinghouders makelaars

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save