taxatie kunst antiek amsterdam - 1

Taxatie kunst antiek kostbaarheden – Life en Estate Planning

Wanneer kunst, antiek en kostbaarheden een significant onderdeel zijn van uw bedrijfs- en/of prive vermogen, is het hebben van zicht op kwaliteit en actuele waarde van uw bezit onontbeerlijk. Met kennis kunt u goed geinformeerde, gefundeerde beslissingen nemen over uw bezit.

Met mijn bedrijf stel ik gemotiveerde, onafhankelijke rapportages op over de relatieve kwaliteit, en de financiele waarde van kunst. Voor intern gebruik; en met derdenwerking. Zie ook het door mij geschreven artikel “Op waarde geschat, kunst en antiek taxaties in fiscale situatiesKwartaalbericht Estate Planning, 2019/2, Kluwer.

Ik heb ruime ervaring in de taxatie van kunstwerken tot circa 35 miljoen euro (per object). Op mijn rapportages met derdenwerking wordt vertrouwd door o.a. financiele instellingen, de Fiscus, en de Rechtbank.

Wilt u meer weten, of referenties? Neem s.v.p. contact op.