Service

Ik kan van harte aanbevelen:

Creative Culture Consultancy – Advies en ondersteuning bij de profileren, waarderen/selecteren, herbestemmen en afstoten van objecten in de erfgoed sfeer. CCC doet dit op basis van waarderingscriteria van de Rijksdienst Cultureel Erfgoed.

Kunstenaarsbenodigdheden Van der Linde РMijn favoriete winkel in Amsterdam voor het opnieuw laten inlijsten van kunst met zuurvrij karton. Op de Rozengracht, onder de rook van de Westertoren te Amsterdam.  Sympathieke medewerkers en betaalbaar.

Koekkoek Schrijnwerken – Maatwerk in hout, waaronder uitvoering van kunstprojecten, en tentoontstellingsbouw. Creatief en tot op de millimeter nauwkeurig.

Madeleine Kuijper Illustraties РMadeleine Kuijper tekent met fijnzinnige pen de wereld net een beetje mooier. Naast vrij werk en tijdschriftillustraties doet ze opdrachten. Zie de banner op de pagina informatie Patricia Jansma voor een voorbeeld van haar werk.

Peter de Ruiter – Peter is fotograaf en heeft mijn portretfoto gemaakt. Ik ben er erg blij mee. Peter speelt mooi met licht. En zet zich actief in voor een betere wereld. Een win-win situatie dus.